LG toob turule kollektsiooni uusi värvika disainiga monitore

LG Electronics tõi turule uue värvika monitoride kollektsiooni W30, mille värviskaalal leiab monitore nii tuhmroosa, havaisinise, lilla, hallikasmusta kui ka õunarohelise korpusega. Uue monitoride seeria eesmärk on pakkuda tarbijale isikupärase stiiliga lahendust nii koju kui ka töölauale.

LG W30 LCD monitor

Uued LG W30 monitorid on kõigest 37 mm paksused nende kõige jämedamas kohas. Laiekraaniga monitorid on saadaval nii 18,5 kui ka 21,5 tollistena, millel resolutsioon vastavalt 1366 x 768 ning 1920 x 1080 pikslit. Monitoride terava pildi tagab kontrastsussuhe 30 000:1, tänu millele erineb ekraani heledaim ja tumedaim pildipunkt kuni 30 000 korda.

LG W30 LCD monitor

Lisaks monitoride tavafunktsioonidele saab W30 mudeleid kasutada teise ekraanina laua- või sülearvuti küljes. Tänu sellele on võimalik samaaegselt surfata internetis ning teisest ekraanist vaadata videoid. Samuti muudab kahe kõrvuti ekraani kasutamine lihtsamaks arvutiga töötamise, kuna näiteks dokumendi või esitlusslaidide koostamisel on alusdokument kõrvalekraanil samaaegselt jälgitav.