LG-lt uus äriklientidele mõeldud kliimaseade Multi V III

LG tõi Euroopas turule uue Multi V III kliimaseadme, mis on eelkõige mõeldud suurtele rajatistele nagu ärimajad, kontorihooned ja ostukeskused. Uuel kliimaseadmel on varasemast kõrgem energiasäästlikkus ning suurem töövõimsus. Selle paigaldamine on tänu uuele vähem ruumi võtvale torustikule tehtud eriti lihtsaks. Samuti on uuel mudelil järjepidev soojendamissüsteem, mis tagab siseruumides pideva meeldiva temperatuuri.

LG Multi V III konditsioneer kliimaseadmed kliimaseade

Multi V III on LG kõige innovaatilisem äriklientidele mõeldud kliimaseade. Tänu eriti tõhusale soojendamissüsteemile loodetakse Multi V III-ga võita märkimisväärne turuosa just Euroopas. Alates oktoobrist on Multi V III müügil Prantsusmaal, Saksamaal, Itaalias, Hispaanias ja Portugalis. Eestis jõuab seade müügile järgmisel aastal.