LG-lt maailma suurim täis-LED taustvalgustusega 3D-teler

LG teatas maailma suurima, 72-tollise täis-LED taustavalgustusega 3D-teleri LG 72LEX9 turule tulekust. 150cm lai ja 100cm kõrge teler laseb vaatajatel osa saada elusuuruses objektidest läbi üliterava pildiga ekraani.

LG 72LEX9 3D LED teler televiisor telerid televiisorid

Täis-HD reolutsiooniga LED-ekraan pakub suurt ja värviderohket pildikvaliteeti. LG 72LEX9 võlu ei seisne vaid selle suures ekraanis ja selges pildikvaliteedis. Selle kaasaegse teleriga tulevad kaasa ka kõige viimased LG tehnoloogilised saavutused, tehes võimalikuks ligipääsu viimastele uudistele paljudest valdkondadest. Samuti on teleriga võimalik vaadata videoklippe YouTube’ist ja pilte Picasast. Tänu LG mugavale Magic Motion puldile on kõik funktsioonid kergesti leitavad ja käsitletavad.

Teiste seadmete ühilduvus on teleril tagatud läbi DLNA (Digital Living Network Alliance) funktsiooni, mis laseb kasutajatel lihtsalt ja ilma juhtmeteta pääseda ligi teistesse seadmetesse salvestatud failidele ja vaadata neid teleri suurelt ekraanilt.

Esmalt jõuab teler müüki Lõuna-Koreas ning järgnevatel kuudel ka mujal maailmas.