LG hakkab tootma veetöötlusseadmeid

LG siseneb veepuhastuse valdkonda, et võidelda globaalse veevarustuse probleemide vastu ja suurendada keskkonnaalast jätkusuutlikkust oma äritegevuses. LG plaanib investeerida rohkem kui 400 miljonit dollarit järgneva 10 aasta jooksul ning saada 2020. aastaks 7 miljardit dollarit tulu, tõustes samal ajal maailma juhtivate veepuhastuse valdkonna ettevõtete hulka.

„Kuigi vesi mõjutab meid kõiki igapäevaselt, siis pea miljard inimest maailmas ei saa tarbida puhast joogivett ja üle 2,5 miljardil inimesel ei ole kõige elementaarsemaid sanitaartingimusi,“ ütles LG Electronics Home Appliance Company president ja tegevjuht Young-ha Lee. „Loodame, et meil on võimalus teha väike, kuid märkimisväärne panus antud globaalse probleemi leevendamises, pühendudes lahenduste otsimisele läbi innovatsiooni ja tehnoloogia.“