LGlt uued Android 2.2 operatsioonisüsteemiga nutitelefonid

LG tutvustas uusi Google Android 2.2 operatsioonisüsteemiga varustatud Optimus-seeria nutitelefone – LG Optimus One ja LG Optimus Chic. LG Optimus One jõuab Eestis müügile juba novembris.

LG Optimus One (P500) Android telefon

Optimus One ja Optimus Chic on esimesed LG telefonid, mis kasutavad Google’i kõige uuemat operatsioonisüsteemi Android 2.2 (Froyo). Uus operatsioonisüsteem võimaldab kuni kolm korda kiiremat ja sujuvamat internetilehekülgede lehitsemist ja programmide käivitamist.

Uusi nutitelefone saab mugavalt sünkroniseerida MS Outlook kalendriga ning need on varustatud enamike Google’i poolt mobiiltelefonide jaoks loodud rakendustega nagu näiteks Google Voice Search, Google Voice Actions, Google Goggles, Google Shopper ja Google Maps. Lisaks saab iga kasutaja alla laadida just temale sobiva rakenduse rohkem kui 80000 rakenduse hulgast.

LG Optimus One telefonil on spetsiaalselt selle mudeli jaoks loodud LG kasutajaliides ja hulgaliselt uusi rakendusi. Telefonil on näotuvastuse ja automaatne naeratuse peale pildistamise funktsiooniga kaamera, 3,2-tollise läbimõõduga HVGA-ekraan ja 1500mAh mahutavusega aku.

LG Optimus Chic (E720) Android telefon

Stiilsel ja minimalistliku disainiga LG Optimus Chic nutitelefonil on puutetundlikud nupud. LG Air Sync tarkvara lubab kasutajatel telefoni arvuti abil kaugjuhtida. Tänu DLNA (Digital Living Network Alliance)–ühildatavusele saab telefoni ühendada enamike kodus olevate multimeedia seadmetega.