LG tutvustas uusi võimalusi sisu sünkroniseerimises ja jagamises

LG tutvustas selleaastasel IFA messil suurt läbimurret mobiilide ja koduelektroonika ühilduvuse valdkonnas. Uus tehnoloogia teeb võimalikuks multimeedia failide jagamise peatselt turule tuleva LG Optimus 7 seeria nutitelefonide ja kõigi DLNA* (Digital Living Network Alliance) süsteemi toetavate seadmete vahel ühe sõrmepuudutusega.

DLNA, telefon

LG Optimus 7 seeria nutitelefonidel kasutatav eriline multimeedia jagamise tehnoloogia annab kasutajatele võimaluse oma telefonides olevat sisu jagada, kasutades erinevaid tänapäevaseid digitaalseid platvorme. Telefon näitab automaatselt teisi ühilduvaid seadeid samas Wi-Fi levialas ja laseb inimestel lihtsalt erinevate seadmete vahel meediafaile vahetada. Nii on näiteks võimalik otse telefonidest saata kõrgresolutsiooniga fotosid ja videoid ning kvaliteetseid muusikafaile juhtmevabalt telerisse või kodukino süsteemi.

Erilist sisu jagamise tehnoloogiat saab kasutada juba uutes LG Optimus 7 seeria nutitelefonides, mis tulevad turule selle aasta neljanda kvartali alguses. Võttes arvesse, et üle 240 juhtiva tarbeelektroonika brändi kavatseb antud tehnoloogiat oma toodetes kasutama hakata, on DLNA seadmas uut standardit kogu koduse meelelahutuse valdkonnas.

* See funktsioon töötab vaid DLNA DMR (Digital Living Network Alliance Digital Media Renderer) seadmetega.