LGlt hulgaliselt uusi kodumasinaid

LG avalikustas tarbeelektroonika messil IFA hulgaliselt uusi ja innovaatilisi kodumasinaid Euroopa turu jaoks. Nende hulgas on pesumasin, mis arvestab pesemisel toote materjaliga, uus innovaatiliste tehnoloogiatega varustatud külmik ja robottolmuimeja.

LG pesumasin

Täienenud külmikute seeria on varustatud LG innovaatilise Linear Compressor tehnoloogiaga, mis tagab seadmetele muuhulgas ka A++ energiatõhususe tunnusmärgistuse. Erilist tähelepanu sai messil LG uus 385-liitrise mahutavusega külmik, mis on oma klassi mudelite seas suurima mahutavusega. LG Linear Compressor tehnoloogia tagab masinale kuni 28% väiksema energiatarbimuse kui tavaliste A+-märgistusega külmikute puhul. Tootele antakse tehase poolt kuni 10-aastane garantii.

Lisaks on messil väljas uuenenud pesumasinate valik, mis on varustatud uue põlvkonna Inverter Direct Drive ja 6 Motion tehnoloogiatega. Esimene neist võimaldab väiksemasse trumlisse (24 tolli) mahutada kuni 11 kilo pesu ja vähendada peasumasina mürataset kuni 54 detsibellini. Sarnaselt külmikutele on ka pesumasinatele antud 10-aastane garantii.

LG esitles IFAl ka uut Solar Combi ahju, mis kasutab soojusallikana puusütt. See võimaldab valmistada kiirema ajaga veelgi tervislikemaid ja maitsvamaid roogasid. Solar Combi ahjud tarbivad tavapäraste ahjudega võrreldes 30% vähem elektrienergiat.

IFAl väljas olnud LG tolmuimejad sisaldavad LG uuenduslikku KOMPRESSOR tehnoloogiat. Tipptooteks on LG KOMPRESSOR Elite, mis on esimesena maailmas varustatud motoriseeritud tolmu komprimeerimise süsteemiga, mis vähendab õhku tagasilendava tolmu kogust. Selliselt muutub kodu veelgi puhtamaks. LG robottolmuimeja Hom-Bot ulatab tänu kaamera ning ultraheli- ja infrapunasensortele puhastama ka kõige raskemini ligipääsetavaid nurgataguseid.