LG tutvustas uusi integreeritud ärilahendusi

Tehnoloogiaettevõte LG tutvustas Berliinis toimuval tarbeelektroonika messil IFA oma uusi tehnoloogilisi lahendusi poodidele, hotellidele, koolidele ja kontoritele.

LG AVS2400

Poodidele mõeldud uuenduslik LG stendlahendus pakub võimalust kuvada ekraanil vahelduvaid reklaame. Stend on vee- ja tolmukindel ning seetõttu välistingimustesse sobiv. Ekraan vähendab peegeldust, mistõttu sobib suurepäraselt ka päikselistele vaateakendele.

Koolidele esitles LG messil digitaalset tahvlit ja arvutite lahendust. 65-tollise diagonaaliga digitaalne tahvel muudab traditsioonilise klassiõppe huvitavamaks, sest ühendab endas projektori ja interaktiivse tahvli. Arvutitelahendus LG Network Monitor E võimaldab ühendada ühe peaarvutiga kuni 31 monitori. Selliselt saavad õpilased jagada oma tõid ja samuti võimaldab see õpetajal jälgida õpilaste tegemisi.

Samuti esitles LG kontoritele mõeldud videokonverentsi lahendust. 720HD videokvaliteet võimaldab elutruud telepilti 24-tolliselt kõrgresolutsiooniga LCD ekraanidelt. Tänu sisseehitatud kõlaritele ja mikrofonile tekib LG videokonverentsiga tunne, et kõik osalejad viibivad ühes ruumis. Hotellidele pakub LG LG Pro:Centric Solution võimalust ühendada kõik toas olevad multimeedia seadmed ühe puldi peale.