LG toob Eestis müügile oma kõige õhema ekraaniga plasmateleri

LG on täiendanud plasmatelerite valikut ning toob Eestis turule kompaktse ja kaalult ülikerge mudeli PK550. LG PK550 puhul on erilist rõhku pandud kompaktsusele ja kergele kaalule. Selleks on uues plasmateleris kasutusel õhuke Razor Frame disain, mis teeb sellest plasmatelerist kogu LG mudelivaliku kõige õhema ekraaniga mudeli.

LG 50PK550 plasmateler

Lisaks disainiuuendustele kasutab LG PK550 uusimaid LG tehnoloogiaid, mille puhul on pilt senisest täpsem ja kirkam. 600Hz Max Sub-Field Driving süsteem tagab selge pildi ka kiiremate stseenide puhul. Intelligent Sensor süsteem jälgib ruumi valgustatust ning seadistab selle järgi värvid, aidates samal ajal vähendada energiakulu. LG Dual XD Engine pildiparandussüsteem hoolitseb selle eest, et ka vanem materjal saaks kõrglahutusel nauditavaks pildiks muudetud.