Uus puutetundliku ekraaniga telefon LG T300

LG toob augustis Eestis müügile uue sotsiaalvõrgustike toega mobiiltelefoni LG T300, mis teeb sõpradega suhtlemise Facebooki, MySpace’i ja Twitteri kaudu varasemast veelgi mugavamaks.

LG T300 telefon

LG T300 sobib kõigile muusikaaustajatele, sest MP3 mängija ja FM-raadio rakendused asuvad kiirklahvina ekraanil. Standardsuuruses kõrvaklapi juhtme pesa võimaldab telefonist kuulata muusikat oma lemmik kõrvaklappidega. Nõudlikum kasutaja saab suurendada telefoni mälu microSD-ga kuni 4 GB-ni.

Kasutajamugavusena võimaldab LGT300 kasutada lisaks 3 x 4 klaviatuurile ka QWERTY klaviatuuri, mis teeb sõnumite kirjutamise ja postitamise veelgi mugavamaks. Ühendus Windows Live Messengeriga tagab kohese ligipääsu sõpradega suhtlemisele. Nii saadetud kui ka saadud sõnumid asuvad ekraanil ajalises järjekorras, mis teeb sõpradega suhtlemise jälgimise lihtsaks.

2,4 tolli suuruse LCD ekraaniga stiilne LG T300 tuleb müügile mustas, roosas, valges ja oranžis värvitoonis. Telefoni mõõtmed on 95,8 mm x 50,5 mm x 11,9 mm, telefon kaalub 89 grammi.