LG Optimus GT540 disainist

LG uusima Android süsteemiga nutitelefoni Optimus GT540 puhul on erilist tähelepanu pööratud disainile. Neli disainerit, kes lõid ka auhinnatud LG Viewty, mida on müüdud üle 10 miljoni ühiku, veetsid ligi aasta joonestuslaudade taga, et luua telefon, mis mõjuks aksessuaarina nii meeste kui naiste puhul.

LG Optimus (GT540) Android telefon

Kümnete variantide seast valiti välja neli populaarseimat väliskujundust, millest kaks on suunatud meestele ja kaks naistele. Naiste-Optimus on vastavalt kas roosa või valge ja selle tagakülje mustrid sobivad kokku isegi suurte moeloojate käekottidega. Meestele suunatud Optimus on oma musta või kroomikarva tooniga jällegi maskuliinsem ja sobib ka põlise alfaisase kõrva äärde.

Lisaks kõigele muule pakub Optimuse ümar disain head haaret, kaotamata vähimatki tugevuses. Optimust testiti edukalt erinevates kukkumis- ja põrutuskatsetes üle kolme korra rohkem kui tavalisi telefone, tagamaks töökindluse ka raskeimates oludes.