LG-lt NANO-taustavalgustusega teler LEX8

LG Electronics esitles selle aasta tarbeelektroonika messil IFA oma esimest 3D NANO-taustavalgustusega täis-HD telerit LEX8.

LG LEX8 Nano teler

Uue põlvkonna NANO Lighting tehnoloogia muudab teleripildi senisest veelgi selgemaks ja sujuvamaks ning Anti-Reflection paneel vähendab peegeldust ekraanilt, et pilt oleks terav ka eredas valguses.

„Nanotehnoloogiaga LEX8 turuletoomine näitab selgelt, et LG suudab sammu pidada kaasaegsete tehnoloogiata ning tarbijate suurenenud vajadustega,“ ütles LG Electronics Home Entertainment Company tegevjuht Simon Kang.

Tänu NANO Lighting ja täis-HD tehnoloogiale on teleri paksus 8,8 millimeetrit, mis teeb LG LEX8 telerist hetkel turul olevatest kõige õhema mudeli. LG LEX8 on varustatud LG meelelahutusfunktsiooniga LG NetCast ja LG Magic Motion kaugjuhtimispuldiga.