LG GT400 – uus lihtne puutetundliku ekraaniga telefon LG-lt

LG toob Eestis müügile uue mobiiltelefoni LG GT400, mis ühendab endas kõik vajalikud funktsioonid ja taskukohase hinna.

LG GT400 telefon

Stiilse disainiga LG GT400 on varustatud 5-megapikslise autofokuseeriva fotokaameraga, mis tagab kindla pildikvaliteedi. Kolme tolli suurune TFT puutetundlik ekraan on võimeline kuvama kuni 256000 erinevat värvivarjundit. Uus telefon toetab internetiühendust läbi HSDPA, samuti on telefonil Bluetooth ja mikro-USB ühendused. GT400-l on ka FM-raadio ja MP4/MP3 pleier. Nõudlikum kasutaja saab suurendada telefoni mälu microSD-ga kuni 16 GB-ni.

LG GT400

Funktsionaalne ja lihtsasti käsitletav LG GT400 tuleb müügile kolmes värvitoonis – mustas, hõbedases ja roosas. Telefoni mõõtmed on 107 mm x 54 mm x 11 mm, telefon kaalub 95 grammi.