LG toob Eestis turule CESil auhinnatud teleri – LG LE7500

LG toob turule INFINA sarja LED LCD-teleri LG LE7500. LG uus teler on pälvinud tunnustatud International CES Innovations Award auhinna. Täis-HD teleri disainis on kasutatud üliõhukest ja elegantset BORDERLESS kontseptsiooni. Teleri LED taustavalgustuses on kasutatud LED Plus tehnoloogiat, et parandada teleri värvikvaliteeti ja suurendada kontrastsust 5000000:1.

LG LE7500 LED teler

Filmisõpradele on kindlasti meeltmööda teleri TruMotion 100Hz tehnoloogia, mis tagab terava pildi ka kõige kiirematel stseenidel. Telerit saab ühendada teiste kodusolevate seadmetega nagu näiteks Blu-ray- või DVD-mängijaga. Uuel mudelil on NetCast Entertainment Access tugi ja mitmeid teisi tehnoloogiaid, mis muudavad telerivaatamise nauditavamaks.

LG LE7500 on Eestis saadaval 32-, 37-, 42-, 47- ja 55-tollise ekraaniga ning jõuab müügile juuni lõpus.