LG tutvustas uut INFINA sarja plasmatelerit

LG laiendab plasmatelerite valikut ning toob juunis Eesti turule stiilse INFINA disainiga HD-resolutsioonis plasmateleri LG PJ650.

LG 50PJ650 plasmateler

Teleris on tehnoloogiad, mis tagavad tõelise vaatamisnaudingu näiteks 600Hz Sub Field Driving tehnoloogia, mis edastab ühe kaadri jooksul 12 alamkaadrit tavalise 8 asemel, tagades seeläbi selgema telepildi. Energiasäästusüsteem Smart Energy Saving Plus hoolitseb, et teler oleks võimalikult keskkonda säästev. Kontrastsusmääraga 3000000:1 on uue plasmateleri värvid elavamad ja teravamad.

Teleri disainis on kasutatud õhukest ja silmatorkavat LG INFINIA disaini. Lisaks on ettevõte tunduvalt vähendanud plasmateleri sees olevate komponentide arvu, mis lubab uued telerid ehitada oluliselt õhemad.

LG PJ650l on USB 2.0 tugi, mis on kuni 40 korda kiirem kui USB 1.1, pakkudes seeläbi kiiremat ja mugavamat ühendust mitmesuguste multimeedia seadmetega.