LGlt uus Wi-Fi-ühendusega Blu-ray kodukinosüsteem

LG laiendab kodukinosüsteemide valikut ning toob juuni lõpus Eestis turule Wi-Fi-ühendusega 5.1-kanaliga Blu-ray kodukinosüsteemi LG HB965TZ.

LG HB965TZ kodukinosüsteem

5.1-kanalise audiosüsteemi maksimumvõimsus on 1100 vatti. Kõlarid on spetsiaalselt audioekspert Mark Levinsoni poolt häälestatud ning seadmete HD-heli võimaldab esitada kristallpuhast heli.

Wi-Fi-ühendusega LG HB965TZ kodukinosüsteemiga saab vaadata filme ja videoid YouTube’i leheküljelt ning fotosid Picasa veebialbumist. Lisaks on mängijal BD-Live 2.0 tugi ja Bonus View rakendus, mis võimaldavad avada Blu-ray plaatide täiendavat sisu.

LG uue seadme saab ühendada arvuti, DNLA või CIFS valmisolekuga koduse kõvaketta või välise USB-kõvakettaga, et mängida HD-kvaliteediga DivX- või MKV-formaadis filme. HDMI kaabli abil saab mängija ühendada pea kõigi teleritega.