LG toob Eestis müügile TIPA auhinnatud plasmatelerid

LG toob juunis Eestis müügile uue plasmatelerite seeria LG PK950.

LG PK950 plasmateler

LG PK950 on saadaval 50- ja 60-tollise ekraani läbimõõduga. Telerites on kasutusel kõrgekvaliteediline 600Hz Sub-Field Driving tehnoloogia, mis edastab ühe kaadri jooksul 10 alamkaadrit tavalise 8 asemel. Lisaks on kasutusel Dual XD Engine pildiparandussüsteem. LG PK950 plasmateleris on ka LG TruBlack Filter, mis vähendab ekraanipeegeldust ja muudab pildi kvaliteedi paremaks. Teleril on THX Display sertifikatsioon.

LG PK950 plasmateleritele on lisatud sotsiaalmeedia rakendus NetCast Entertainment Access, mille abil saab klient kasutada mitmeid online lahendusi, nagu näiteks Skype, VUDU, Netflix, YouTube, Napster ja Yahoo! Widget Engine. Mõlemad telerid on HD-kvaliteediga ning ühilduvad ka USB-pulgaga.

Rahvusvaheline fotograafia ajakirjade ühendus TIPA nimetas nii 50- kui ka 60-tollise LG plasmateleri PK950 parimaks tooteks 2010. aastal „Best Photo TV Display“ kategoorias. TIPA žürii leidis, et LG 50- ja 60-tollise ekraaniga PK950 plasmateleril, mis kasutab lairibaühendust ja kus on kasutusel kõige uuemad tehnoloogiad, on parima pildikvaliteediga teler fotohuviliste ja -professionaalide jaoks.

Tooted on Eestis saadaval alates juunist.