LG mobiiltelefonid võitsid hulgaliselt disainiauhindu

Hiljuti võitsid LG kaks mobiiltelefoni maineka red dot disainiauhinna, mis on oluline täiendus mõni aeg varem International Forumil (iF) auhindu saanud seitsmele telefonimudelile. Tegemist on tootedisainimaailmas kahe kõige mõjukama konkursiga.

LG BL40 telefon

LG-le auhindu toonud toodete hulgas on 10-sentimeetrise läbimõõduga ja kõrgresolutsioonis LCD-ekraaniga LG Chocolate (LG BL40) ning imeõhuke ja puutetundliku ekraaniga LG Mini (LG GD880). Lisaks said auhindu veel ka LG Crystal (LG GD900), Lotus2 (LG LX610), LG GW620, käekell-telefon (LG GD910) ja Lollipop (LG SV800).

Red dot, mis on üks suurimaid disainikonkursse, ja iF, mis on üks vanimaid, auhindavad igal aastal tooteid, millel on väljapaistev või väga innovaatiline disainikvaliteet ning on samas ka keskkonnasõbralikud ja ohutud. LG-l on olnud õnne saada nende auhindadega pärjatud juba mitmel aastal järjest. Ettevõte on red dot auhinda saanud juba kaheksa aastat järjest ning iF auhinda kuus aastat.