LG plasmateler sai nimeka auhinna

Rahvusvaheline fotograafia ajakirjade ühendus TIPA nimetas nii 50- kui ka 60- tollise LG plasmateleri PK950 parimaks tooteks 2010. aastal „Best Photo TV Display“ kategoorias.

LG PK950 plasmateler

TIPA žürii leidis, et LG 50- ja 60-tollise ekraaniga PK950 plasmateleril, mis kasutab lairibaühendust ja kus on kasutusel kõige uuemad tehnoloogiad, on parima pildikvaliteediga teler fotohuviliste ja -professionaalide jaoks. Mõlemad ekraanid on HD-kvaliteediga ning ühilduvad ka USB-pulgaga. Lisaks märgiti ära telerites kasutatav LG TruBlack Filter, mis vähendab ekraanidelt peegeldust ja muudab pildi kvaliteedi paremaks.

Fotograafia ajakirjadest koosnev Technical Image Press Association (TIPA) on auhindu jaganud alates 1991. aastast, võttes parimate fotograafiaauhindade valimisel arvesse auhinnatavate toodete innovaatilisust, töökindlust, disaini, kasutussõbralikkust, hinna ja võimekuse suhet ning muid omadusi.