LG panustab energiaefektiivsuse tõstmisele tootmisprotsessides

LG allkirjastas kolme juhtiva rahvusvahelise sertifitseerijaga vastastikuse mõistmise memorandumi eesmärgiga tagada usaldusväärsed energiaefektiivsuse testitulemused kõikidele oma koduelektroonika toodetele.

LG energia

Koostöös Underwriters Laboratories (UL), Intertek ja CSA International testitakse LG toodete vastavust energiaefektiivsuse standarditele ja riiklikele nõuetele. LG osaleb projektis omal initsiatiivil ning loodab seeläbi tulevikus saavutada suuremat energiasäästlikkust oma toodetele.

Selle koostööga on LGl plaanis edendada ja koos teiste osapooltega välja arendada usaldusväärne testimissüsteem, mida saaks kasutada ülemaailmselt. See suurendaks tarbijate usaldusväärsust energiasäästlikesse toodetesse.

Koostöö raames testitakse LG tootmisi üle maailma ning uuritakse külmkappide, õhukonditsioneeride, pesumasinate ja ka telerite energiatarbimist.