Peagi jõuab Eestis müügile uus LG DVD-kirjutaja

LG esitles hiljuti uut 24x kirjutamiskiirusega sisemist SATA GH24 Super Multi DVD-kirjutajat. Seade on varustatud uudsete Silent Play ja Jamless Play tehnoloogiatega, mis võimaldavad vaikset andme- ja katkematut videoesitust.

DVD-kirjutaja GH24

Unikaalne Jamless Play tehnoloogia hoiab ära videopildi katkemise ka kriimustatud või sõrmejälgedega plaadil. Seade leiab iseseisvalt vähem kui sekundiga järgmise kahjustamata fragmendi ja jätab vahele vigased andmed või kahjustatud plaadiosa. Selliselt on tagatud video katkematu esitus.

Uus Silent Play tehnoloogia võimaldab GH24 seadmel töötada pea müratult. Suurima võimaliku võimsusega toodab seade vaid kuni 32 detsibelli müra, mis on võrdne vaikse sosinaga. See muudab muusika kuulamise ja filmide vaatamise veelgi nauditavamaks.