LG uued värvikad välised kõvakettad

Uuest aastast jõuavad Eesti turule alumiiniumkorpusega XD2, ultraõhukese XD3 ja LED-valgustusega XD5 välised kõvakettad. Kõik kolm töötavad USB2.0 ühenduse abil ning ei vaja eraldi vooluvõrku ühendamist. Mudelid on saadaval nii 250, 320 kui ka 500 gigabaidisena, kuid XD3 seerias tuleb lisaks müügile ka 160 gigabaidine versioon.

LG XD5 välised kõvakettad

XD2 korpus on valmistatud alumiiniumist, tänu millele säilitab see kogu töötamise aja stabiilset temperatuuri. XD3 paistab silma eelkõige ultraõhukese, 13 mm paksuse, korpusega. XD5 tõmbab tähelepanu samuti õhukese, kuid lisaks LED-valgustusega kujundatud korpusega.

Värvide poolest pakub XD2 musta ja valget korpust, XD3 musta, punast, hõbedast ja kuldset korpust ning XD5 musta valgete triipudega, musta punaste triipudega ning valget roheliste triipudega kujundatud korpust.