LG esitleb Cameroni uut filmi mobiiltelefoni ekraanil

LG tõi koostöös Twentieth Century Foxiga Kagu-Aasia turule uue LG Chocolate koos filmimaterjaliga James Cameroni eepilisest fantaasiaseiklusest „AVATAR“.

Avatar

„AVATAR“ on James Cameroni uus film, mille tegevus leiab aset kauges maailmas, kus vastumeelne kangelane asub lunastuse ja avastuse retkele, juhtides vägevat lahingut ühe tsivilisatsiooni päästmise nimel. Sarnaselt Cameroni varasematele teostele, esitleb „AVATAR“ ka seekord kõige rabavamat arvutigraafikat, mida kunagi varem on filmilindile talletatud.

Chocolate’i unikaalne 4-tolline laiekraan pakub ainsana kinolina meenutavat 21:9 kuvasuhet ning kristallselget HD resolutsiooniga pilti, võimaldades parimal võimalikul moel vaadata kõrgresolutsiooniga „AVATARi“ reklaamklippi. Lisaks käesolevale projektile on nii Twentieth Century Foxil kui LG-l koos Chocolate’ga plaanis teha koostööd ka edaspidi ühistes tele- ja võrguturunduse kampaaniates.

LG tõi koostöös Twentieth Century Foxiga turule uue LG Chocolate koos filmimaterjaliga James Cameroni eepilisest fantaasiaseiklusest AVATAR, unikaalne 4-tolline laiekraan kinolina meenutavat 21:9 kuvasuhe.