LG lõi käed Volkswageniga

LG Electronics hakkab alates 2012. aastast tootma Volkswageni, SEATi ning Škoda autode helisüsteeme. Lepingu väärtus Euroopa suurima ja maailmas kolmandat kohta hoidva autotootja Volkswageni kontserniga on ligi 370 miljonit USA dollarit. Kokkuleppe tulemusena saab LG Electronics’st maailma üks suurimaid autode info- ja meelelahutussüsteemide pakkujaid.

LG autode helisüsteemiga saab ühendada näiteks mobiiltelefone, mälupulki jt väliseid seadmeid Bluetoothi, USB ning SD abil. Color Thin Film Transistor Liquid Crystal Display ehk TFT LCD tagab selge pildiesituse ning raadiolainete vastuvõttu võimendab topeltuuner. Helisüsteem annab muuhulgas informatsiooni ka sõidukis asuvate erinevate elektrooniliste kontrollseadmete kohta. Diagnostilist teavet on võimalik saada isegi kõlarite ja antenni kohta.