Moeeksperdid nimetasid Chocolate’i telefoni „supermodelliks”

Vogue’i, GQ, ELLE’i, Esquire’i ja Wallpaper*i stiilikommentaatorid andsid LG uule Chocolate disaintelefoni üksmeelselt nimeks “supermodell”. Tunnustust avaldasid teiste hulgas nii ELLE’i loovdirektor Marissa Bourke, Vogue’i toimetaja Charlotte Sinclaire kui ka Esquire’i stiilitoimetaja Mansel Fletcher.

LG Chocolate (BL40)

Moespetsialistide tagasiside tunnustas kõige enam telefoni atraktiivset vormi. Vogue’i toimetaja Charlotte Sinclaire’i sõnul võlus Chocolate teda esimesest silmapilgust. “See sarnaneb pigem elegantse Art Deco sigaretikarbi, kui mobiiltelefoniga,” lisas ta telefoni iseloomustuseks. ELLE’i loovdirektor Marissa Bourke polnud samuti uue Chocolate’i aadressil kiitustega kitsi. „See on superšikk disainiime, millele annan välimuse eest kümme punkti kümnest. See lihtsalt peab igal inimesel olemas olema,” lisas ta.

Ajakirja GQ peatoimetaja Dylan Jones pidas uue LG Chocolate telefoni välimust eriti ahvatlevaks, kirjeldades seda kui läikivat, šikki ja supermodelli sarnast telefoni. Ta lisas, et selle telefoni iseloomulik pikkuse-laiuse suhe on tõeline uuendus. “LG on viinud tavapärase mobiiltelefoni disaini täiesti uude suunda,” lisas ta.