LG tõi turule interneti ühendusega Blu-Ray Playeri

LG tõi turule BD Live funktsiooniga Blu-Ray Playeri BD370, millega saab lisaks CD, DVD ja Blu-Ray plaatidele mängida ka YouTube’i videoid otse internetist. Tänu interneti ühendusele ja BD Live funktsioonile on uue Blu-Ray Playeriga võimalik külastada erinevaid internetisaite, laadida alla sealseid faile, mängida interaktiivseid mänge ning vaadata YouTube’i videoid.

LG BD370 Blu-ray mängija

BD370-l on kõrglahutusega multimeediumiliidese (HDMI 1,3) ühendus, mis võimaldab kuni 1080-pikslist täielikku kõrglahutust (Full HD). Uus Blu-Ray Player toetab nii DivX, MPEG4, jpeg, mp3 kui ka wma faile. USB Plus võimaldab esitada video-, foto- ja muusikafaile ning ühendada väliseid kõvakettaid. Tänu Dolby True HD ja DTS-HD audiosüsteemidele pakub BD370 koduses keskkonnas tõelist kinoelamust.

Uue Blu-Ray Playeri disain tõmbab tähelepanu eelkõige kesksel juhtimispaneelil asuva indikaatori abil, mis vahetab värve sõltuvalt sellest, kas parajasti mängib CD (lilla valgustus), DVD (oranž) või Blu-Ray (sinine). Simplink tehnoloogial põhineva kaugjuhtimispuldi abil on võimalik kogu Blu-Ray Player süsteemi ning televiisorit juhtida üheainsa puldiga.

Eestis on LG Blu-Ray Player BD370 müügil hinnaga 3990 krooni.