Marilyn Manson Arena Rigal

Skandaalne Ameerika rokkmuusik Marilyn Manson tuleb meie lõunanaabritele külla ning esineb 15. novembril Riias Arena Rigal. Suurejooneline ning samas provokatiivne kontsert saab artisti jaoks olema esimene kord esineda Lätis ning on samas ka uue maailmaturnee ainsaks showks Baltimaades.

Marilyn Manson

Marilyn Manson asutas oma bändi 1989. aastal. Läbimurre saabus 1993. aastal, kui bänd sai ettepaneku olla kuulsa Nine Inch Nailsi soendajaks. Marilyn Manson on välja lasknud seitse albumit – “Portrait of an American Family” (1994), “Antichrist Superstar” (1996), “Mechanical Animals” (1998), “Holy Wood” (2000), “The Golden Age of Grotesque” (2003), “Eat Me, Drink Me” (2007) ja sellel aastal ilmunud “The High End Of Low”. Bänd on võib uhkustada kahe Grammy nominatsiooniga, rida autasudega telekanalilt MTV ning ajakirjadelt Billboard ja NME. Šokirokkar on müünud oma karjääri jooksul üle 44 miljoni plaadi kogu maailma. Plaadid on saavutanud Ühendriikides, Kanadas ja Austraalias plaatinastaatuse.

Marilyn Manson külastab Riiat oma maailmatuuri raames, tutvustades uut albumit “The High End Of Low”.