LG esitles maailma esimesi BORDERLESS™ telereid

LG Electronics esitles elektroonikamessil Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) avalikkusele maailma esimesi BORDERLESS™ telereid, mille üleminek ekraani ja seda ümbritseva ääristuse vahel on täielikult kadunud. Messil tutvustas LG kahte BORDERLESS™ mudelit, SL8000 ja SL9000.

LG SL8000 LED telerid

BORDERLESS™ SL9000 LED TV pakub laitmatut pildikvaliteeti. LED taustvalgustus muudab võimalikuks dünaamilise peenhäälestatud kontrastsuse 3 000 000:1. Teleril on lisaks Bluetooth ja HD DivX ühilduvus. SL8000 peidab endas tipptasemel Full HD 1080p SuperlPS paneeli, mida saab LG Expert Mode funktsiooni abil peenhäälestada. TruMotion 200Hz tehnoloogia tagab, et kiire ekraanitegevus on alati veatult terav. Dünaamiline peenkontrastisuhe 150 000:1 annab telerile hämmastava pildiselguse. LG eksklusiivne Intelligent Sensor vähendab energiatarvet, muutes mõlemad telerid äärmiselt keskkonnasõbralikuks.

LG superõhukestes telerites on kasutatud uut sissepritse-survevalutehnikat (Injection Compression Molding), mille abil on võimalik luua sile katkematu klaasisarnane pind. Spetsiaalsed laminaatkiled vähendavad peegeldust ja parandavad pildikvaliteeti. Nähtamatu kõlarisüsteemi kasutamine võimaldas LG’l genereerida kvaliteetset heli otse BORDERLESS™ teleri seest, säilitades samal ajal saleda profiili ja raamideta viimistluse.