Salsa

Salsa on Kariibi päritolu muusikastiil, kuid samuti samanimeline tants 4/4 taktimõõdus, mida tantsitakse nii paaris kui soolotantsuna. See stiil kujunes välja 1960.–1970. aastatel Põhja-Ameerikas Ladina-Ameerika immigrantidest muusikute hulgas, sulatades mõjusid Kuubalt, mujalt Ladina-Ameerikast ja ka Aafrikast ning oma jälje on jätnud ka džässmuusika.

Salsa

Teravamaitselise kastme järgi oma nime saanud salsa või siis üldse laiemalt ladina tantsustiilid sobivad neile, kes armastavad tempokat lõunamaist muusikat ning tunnevad, et nende soontes voolab veri veidi kiiremini kui teistel. Ladina tantsud nagu salsa, reggaeton, cha-cha ja samba on ülimalt ekspressiivsed ning ilmekad, olgu need siis grupis tantsitavad või paaristantsuna. Temperamentsete tantsude keerutused ja kiire jalgade töö mõjub hästi kogu su kehale ning on tõhus viis rasvu põletada, eriti kõhupiirkonnas. Mis võiks olla sellest veel parem!?

Salsa on üks väheseid paaristantse, mida saad edukalt kasutada pidudel klubides-pubides. Lisaks tavaklubides tantsimisele on igas riigis ka mitmeid salsaklubisid. Välisreisil olles võib salsaharrastaja alati sisse astuda kõikjal üle maailma asuvatesse salsaklubidesse või salsapidudele ning olla kindel, et leiab sealt endale kiiresti uusi sõpru-tuttavaid.