Ivo Nikkolo uus reklaamnägu

Ivo Nikkolo sügistalvise kollektsiooni reklaamnäoks on tänavu Eesti päritolu tippmodell Olga Serova. Paljudele luksusbrändidele töötanud Olga on muuhulgas olnud reklaamnäoks ka Emporio Armanis ning löönud kaasa Dolce&Gabbana, Stella McCartney, Yohji Yamamoto ja paljude teiste tippdisainerite showdes.

Ivo Nikkolo uus reklaamnägu

Ivo Nikkolo on kohalikust moepakkujast kasvanud rahvusvaheliselt tuntud ja armastatud kaubamärgiks. Tema tooted on suunatud enesekindlale, kõrget kvaliteeti ning unikaalsust hindavale naisele, kes soovib kanda ainult parimat – kõik see, mis õhkab ka Olga Serova isikust.

Olga poolt reklaamitud Ivo Nikkolo sügiskollektsiooni märksõnaks on lihtne luksus, rõivastest kumab läbi venepärast suursugust joont. Tooni annavad läiklevad kangad, efektsed kaunistused ja pärlikuhjad.

Olga Serova elab ja õpib Milaanos, kuid liigub tihti tööreisidel Pariis, Londonis ja New Yorgis. Tema viimaste tööde hulka kuuluvad pildistamised näiteks Itaalia Vogue’le, Marie Claire´le ja Plaza Magazine’le.