Neli LG toodet tunnistati Euroopa parimaks

Euroopa suurim ajakirjanike multimeedia-assotsiatsioon EISA tunnistas käesoleva aasta kõige rohelisemaks telefoniks LG Arena (KM900), parimaks hinna-kvaliteedi suhtega LCD televiisoriks LG SL8000, parimaks kodukinosüsteemiks LG HB954PB ning Blu-Ray mängijaks LG BD390.

LG HB954PB kodukinosüsteem

LG võidukaid tooteid kiideti eelkõige elegantse disaini kombineerimise eest kõrgtasemel võimaluste ja tehnoloogiatega. Auhinna kaaskirjas märgib EISA, et SL8000 pakub suurepärast täis-HD pilti taskukohase hinnaga ja mõjub oma loomulike värvide, vapustava kontrastsuse ja sügavate mustade toonidega väga veenvalt. BD390 Blu-Ray mängija puhul hindasid ajakirjanikud lisaks atraktiivsele hinnale ka juhtmevaba ühendatavust koos täieliku ühilduvusega kõigi standardsete liidestega (USB, HDMI 1080p, S Video, YUV) ning võimalust kasutada 7.1 kanali analoogväljundeid.

LG SL8000 LED teler

Kodukinosüsteem LG HB954PB, mis võitis ka CES 2009 innovatsiooniauhinna, on LG esimene tippklassi Blu-ray kodukinosüsteem ning pakub lisaks ligipääsule eksklusiivseile Blu-ray plaatidele ja kohesele YouTube’i videostriimimisele absoluutselt selget heli ja pilti. EISA tunnustas HB954PB d meeldiva disaini, tasakaalustatud nüansirikka helipildi ning lihtsa installeerimise eest.

LG BD390 Blu-ray mängija

LG Arena (KM900) telefon

Ajakirjanike hinnangul on LG Arena (KM900) lisaks suurepärasele välimusele ka praegu turul olevatest täisfunktsionaalsetest mobiiltelefonidest kõige keskkonnasõbralikum. “ARENA kuulub parimate sekka oma keskkonnasõbraliku pakendi poolest, aga on eeskujuks ka komponentide ja materjalide rakendamise poolest,” selgus SIMS Recycling analüüsist. EISA kaaskirjas tunnistati, et ARENAs on ühendatud ilu ja intelligentsus, mis teevad temast tõeliselt rohelise mobiiltelefoni.