LG uus W43 monitor sobib ideaalselt kodukino jaoks

LG Electronics toob juunis Baltikumi turul müügile uue täiskõrglahutusega 16:9 monitoride seeria W43, mis näitab moonutusteta, mustade ribadeta ja venitamiseta filme, mänge ja muud sisu monitori ekraanil täissuuruses ja täisresolutsiooniga. Õhukese ja stiilse disainiga monitorid tulevad müügile suurusega 18,5–23 tolli.

LG W2243 LCD monitor

Peaaegu kõik tänapäevased Blu-ray filmid ja videomängud on loodud 16:9 täiskõrglahutusega monitoride jaoks, kuid enamik müügil olevatest laiekraaniga mudelitest on saadaval madalama resolutsiooniga ja 16:10 formaadiga, mistõttu ei suuda need uute kõrgekvaliteediliste allikate resolutsiooni täielikult ära kasutada.

LG W2243 LCD monitor

Lisaks täiskõrglahutusega 1920×1080 resolutsioonile on W43 monitoridel kuni 30 000:1 digitaalne kontrastisuhe, mis muudab mustad toonid sügavamaks ning säilitab tumedate või varjuliste stseenide kõik detailid.

Fun Package komplekt muudab W43-seeria monitorid kogu pere jaoks veelgi nauditavamaks. Monitor võimaldab näidata vanemaid 4:3 formaadiga mänge ja videoid üle kogu ekraani neid kokku surumata või ainult ekraani keskel kuvamata. Videotele ja slaidiesitlustele lisavad vürtsi neli fotoefekti: tavapärane, udune, seepia ja mustvalge.

LG W2243 LCD monitor

W43-seeria stiilne välimus ja kumer disain meeldib inimestele, kelle jaoks on oluline, kuidas monitor kodus või kontoris välja näeb. Õhuke ja sujuvate kõverjoontega W43 välimus muudab kaunimaks iga ruumi ning teeb filmivaatamise, mängimise ja arvutiga töötamise põnevamaks.