LG ARENA muutis ideed reaalsuseks

LG Electronics kogus tuhande euroopa elaniku hulgas läbi viidud küsitluse tulemusena kokku ideed, mida kõige enam mobiiltelefonides näha soovitakse. Selle tulemusena sündis 3D kasutajaliidesega täisfunktsionaalne LG esindustelefon ARENA KM900.

S-class telefon

LG uuendusliku ja dünaamilise 3D S-klassi kasutajaliidesega täisfunktsionaalset multimeediatelefoni esitleti esmakordselt selle aasta veebruaris Barcelonas toimunud messil Mobile World Congress. Euroopas tuhande LG kliendi hulgas läbi viidud uuringust selgus neli peamist omadust, mida mobiiltelefonide puhul kõige enam näha soovitakse – intuitiivne menüü ja ikoonid, lihtsasti seadistatav äratuskell, kergemini leitavad telefoninumbrid ning kiirem juurdepääs muusikale. Just neid ootusi silmas pidades esitletigi veebruaris uut lipulaeva LG ARENA (KM900).

S-class telefon

ARENA-l on LG uus S-klassi kasutajaliides − üleliigsed menüüd ja sammud on kõrvaldatud. Kiire ja sujuv 3D-liikumine menüüde vahel on võimalik tänu võimsale AMD protsessorile. Puutetundliku ekraani kiire reaktsioon teeb võrgus surfamise varasemast palju nauditavamaks.

Telefon tuleb Balti riikides müügile aprillis.