LG täispuuteekraaniga mobiiltelefon LG KP500

LG Electronics tõi 2009. aasta alguses turule uue mobiiltelefoni LG KP500, tulles sellega vastu paljude tarbijate soovile omandada täispuuteekraaniga telefon võimalikult mõistliku hinna eest. Active Flash kasutajaliides 3 tollisel ekraanil on igaühe jaoks kergesti mõistetav ning teeb suhtlemise lõbusaks ja elavaks. Õhuke ja kerge mobiiltelefon peidab endas hulga erinevaid funktsioone ning annab võimaluse neid oma soovide kohaselt ekraanile paigutada.

LG KP500 telefon

LG KP500 toetab kõige tavalisemaid võimalusi, nagu kalendrit, pildiraame, meelespäisid, analoog- ja maailmaaega, mp3-mängijat ning FM-raadiot. Ekraanil olevaid ikoone on võimalik oma soovide järgi ümber paigutada ning telefoni raputamisega neid esialgsetele kohtadele tagasi panna. Automaatne sünkroniseerumine Windows Media Playeriga teeb lemmiklaulude kuulamise lihtsaks, võimaldades muusikafailide kiiret üleslaadimist, haldamist ning sorteerida neid esitajate, žanrite, albumite või endale meelepärasemate taasesituse järgi.

Ajal, mil meediafunktsioone ei kasutata, on võimalik mängida liikumist tajuvaid mänge, mis tunnetavad mängija käeliigutusi ning vajavad telefoni liigutamist ja ümberpööramist, tekitades käteosavuse ja intuitsiooni kombineerimisel interaktiivseid elamusi.

LG KP500 telefon

Krihvli abil saab telefoni omanik kasutada täiustatud käekirjatuvastusprogrammi, luues meeldetuletusi ja sõnumeid ning redigeerida fotosid.