LG kergitab saladuskatet stiilsetelt DVD-mängijatel

LG Electronics tõi turule kaks uut DVD-mängijat DVS450H ja DVS400H. Ainulaadse stiilse disaini ja nutika tehnoloogiaga DVD-mängijad toovad suure murrangu nii heli- kui ka pildikvaliteeti. DVS450H erineb tavapärastest DVD-mängijatest võimaluste poolest paigutada seadet nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt ning paigaldada seda ka seinale. DVS400H paistab silma oma elegantsete sujuvate klavermustade kaarte poolest, mis on inspireeritud Aasia maadele iseloomulikust mööblist.

LG DVS450H DVD-mängija

DVS450H kõrglahutusega multimeediumiliidese (HDMI) ühendus võimaldab kuni 1080-pikslist täielikku kõrglahutust (Full HD). Stiilse väljanägemise kõrval sobib LG DVS450H ideaalselt DivX HD videote mängimiseks, tänu millele saavad kasutajad vaadata hea kvaliteediga filme üsna väiksest andmefailist. Välist kõvaketast (võimalus juurde osta) või teisi seadmeid saab ühendada USB pordi (USB Plus 2.0) kaudu.

Mõlemal uuel LG DVD-mängijal on üksteisega palju ühiseid jooni. Kõrglahutusega multimeediumiliidese kaudu saab mängida tavaeraldusega DVD-sid täieliku kõrglahutusega (1080 täiskaadrilaotusega), mis tähendab, et tavaeraldusega DVD-de pilt on nüüd kuus korda selgem kui enne. Teine ühine joon on maksimaalne formaatide ühilduvus, sest mõlemad mängijad mängivad nii DVD-, CD-, DivX-, MP3-, WMA- kui ka JPEG-formaati.