LG esitleb uut mobiiltelefoni KM330

LG Electronics ühendas muusikakeskuse ja fotokaamera ning tõi märtsi alguses turule uue mobiiltelefoni LG KM330. 4-gigabaidise microSD mälukaardiga telefon mahutab üle 250 muusikafaili ning kuni 3000 pilti. KM330-sse paigaldatud professionaalne audioprotsessor muudab kolmemõõtmelise heli senisest veelgi elavamaks ning lubab LED-ekvalaiseri abil seadistada sissetulevatele kõnedele ja sms-dele määratud meloodiaid.

LG KM330 telefon

Peene disaini ja lihtsa kasutusmugavusega aitab KM330 tema kasutajal üheaegselt planeerida oma aega ning nautida kõrgkvaliteetse heliga lemmikmuusikat. Tänu klahvidele korpuse keskel ja äärtes on võimalik üheaegselt kuulata muusikat, töötada tekstidega, kirjutada sms-i, surfata internetis või teha pilte.

Telefoni korpus on valmistatud hõbedasest ja mustast plastikust, äratades tähelepanu igal pool. Stiilse välimuse all peitub lisaks veel 3-megapiksline kaamera koos USB 2.0 ja bluetooth ühendusega ning võimalus suurendada mälumahtu kuni 8 gigabaidini. Telefoniga kaasas olev aku pakub kasutajale kuni 5 tundi kõneaega ning 428 tundi ooteaega.

LG KM330 tuleb Baltikumis müügile juba märtsi alguses 2009.